Innovationsnetværket for Grønt Forsvar

Innovationsnetværket for Grønt Forsvar

CenSec’s Innovationsnetværk for Grønt Forsvar vil undersøge og skabe interesse for, at danske virksomheder og videninstitutioner kan deltage i et nyt grønt forsvarsinnovationsnetværk drevet og finansieret af CenSec.

I CenSec dækker begrebet “Grønt Forsvar” over en innovativ tilgang i forsvarsindustrien, der optimerer forsvarskapaciteters og støttesystemers effektivitet og resiliens ved at anvende eksisterende og nye grønne teknologier og løsninger. Hermed opnås operativ og miljømæssig bæredygtighed for den industrielle innovation og produktion, samt for den militære anvendelse af forsvarskapaciteterne og deres støttesystemer.

CenSec driver Innovationsnetværket for Grønt Forsvar og der var kick-off på netværket sidste år i december. Fremadrettet planlægges 3-4 møder om året. Hvert møde har et specifikt tema inden for grønne teknologier, løsninger, digitalisering, bæredygtighed mm.

 

Næste møde

Næste møde i Innovationsnetværket for Grønt Forsvar er i september. Følg med under Events.

 

Afholdte møder
  • 1. december 2021, Kick-off møde, Vojens
  • 21. marts 2022, Grøn og bæredygtig produktion, HMK Bilcon, Gistrup
  • 3. maj 2022, Grønne løsninger til bygninger, Grundfos, Bjerringbro

 

Kontakt

Klaus Bolving
CEO
klaus@censec.dk

Louise Juel Broch
Defence
louise@censec.dk

 

Innovationskraft
Når du deltager i møder i dette netværk vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er medfinansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse til standardsats.