CMMC Netværk

 

CMMC Netværk

Cybersecurity Maturity Model Certification (CMMC), er et nyt rammenetværk indenfor IT-sikkerhed, som Department of Defense (DoD) stiller som krav til alle underleverandører. Underleverandører, der fortsat ønsker at komme i betragtning til fremtidige DoD udbud, vil i fremtiden blive mødt med et krav om CMMC.

CenSec er den nationale koordinator for de samlede aktiviteter der foregår i Danmark omkring CMMC. Aktiviteterne støttes af DI Forsvar og Sikkerhed og koordineres i samarbejde med den Danske Ambassade i Washington, og de deltagende virksomheder.

CMMC-Netværket har til formål at bidrage til at øge viden om CMMC blandt danske forsvarsindustriaktører, inddrage væsentlige stakeholders (US og danske) til at afklare tvivlsspørgsmål, og ikke mindst sørge for at den danske forsvarsindustri er så godt forberedt som muligt før CMMC for alvor manifesteres. Det danske CMMC Netværk skal sikre at danske underleverandører er med i front, når det gælder om at forstå de kommende krav og kriterier, med ambitionen om at gøre danske underleverandører til first movers og bruge denne position som et konkurrenceparameter i fremtidige udbud.

CMMC-Netværket er åbent for alle i forsvarsindustrien, uanset tilknytning til forskellige foreninger og netværk.

 

 

Præsentationer

For at den viden, der bliver genereret på møderne, kommer hele industrien til gode, bliver præsentationerne optaget og du kan se dem her:

2022:

27. januar: CMMC 2.0 status, scoping og guides

7. april: CMMC 2.0 status and solution providers

9. juni: CMMC 2.0 status og ITAR.

12. september: CMMC 2.0 & implications for the international supply chain, Ms Stacy Bostjanick, Director of CMMC

 

2021:

4. maj: Agenda: Intro til DFARS, NIST og CUI 

1. juni: Agenda: CUI (in English)

23. juni: Agenda: Sum up  

21. september: Final Rule fra DoD og update på CMMC enklave-projekt

16. November: CMMC 2.0

 

Kommende møder

Du kan få et overblik over kommende møder i CMMC Netværket i vores event kalender Events – Censec

 

Kontakt

For yderligere spørgsmålet om netværket, kontakt Sofie Jensen på sofie@censec.dk // 93201540